Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

12 persoons accommodatie met zwembad en bubbelbad in Ambly

Ambly, België

 

12-persoons-accommodatie-met-zwembad-en-bubbelbad-in-ambly12-persoons-accommodatie-met-zwembad-en-bubbelbad-in-ambly12-persoons-accommodatie-met-zwembad-en-bubbelbad-in-ambly12-persoons-accommodatie-met-zwembad-en-bubbelbad-in-ambly12-persoons-accommodatie-met-zwembad-en-bubbelbad-in-ambly
Favoriet 
     

    v.a. 1.018

    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    12 persoons accommodatie met zwembad en bubbelbad in Ambly in Ambly

    Dit vakantiehuis is geschikt voor 12 personen en heeft een buitenzwembad en een bubbelbad. De accommodatie is gelegen in een rustige woonwijk van het dorpje Ambly. Op honderd meter van het vakantiehuis ligt de dorpsspeeltuin met multisportveld en een bio groentetuin. Het dorp ligt aan de rand van het bos van Saint-Hubert. Deze streek is perfect voor wandelaars, moutainbikers en natuurliefhebbers.

    De gezellige woonkamer is voorzien van een zithoek met een televisie, sfeerhaard en een eethoek. In de keuken zit onder andere een gasfornuis. koelvriescombinatie, vaatwasser en een Nespresso. Daarnaast is er nog een aparte ruimt met een Ardeense Bar en een tafelvoetbal. Er is een apart toilet.Op de eerste verdieping zijn er vier slaapkamers. Waarvan drie slaapkamers met twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer met een tweepersoonsbed. Daarnaast zijn er twee badkamers met een douche, wastafel en toilet.Op de tweede verdieping zijn twee slaapkamers waarvan één met een tweepersoonsbed en één met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast is er nog een badkamer met een douche, wastafel en toilet.Buiten in de tuin vindt u het terras met tuinmeubilair, het buitenzwembad (te gebruiken van juni tot en met augustus) en een bubbelbad. Er is parkeergelegenheid bij het vakantiehuis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser,Jacuzzi,Tuin