Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Panorama Camping Petite Suisse - Mooi 6 persoons Fins chalet op panoramacamping in het hart van de Ardennen

Dochamps, België

 

mooi-6-persoons-fins-chalet-op-panoramacamping-in-het-hart-van-de-ardennenmooi-6-persoons-fins-chalet-op-panoramacamping-in-het-hart-van-de-ardennenmooi-6-persoons-fins-chalet-op-panoramacamping-in-het-hart-van-de-ardennenmooi-6-persoons-fins-chalet-op-panoramacamping-in-het-hart-van-de-ardennenmooi-6-persoons-fins-chalet-op-panoramacamping-in-het-hart-van-de-ardennen
Favoriet 
     

    v.a. 418

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Panorama Camping Petite Suisse - Mooi 6 persoons Fins chalet op panoramacamping in het hart van de Ardennen in Dochamps

    Dit mooie zespersoons Fins chalet staat op Camping Petite Suisse. Camping Petit Suisse is een echte panoramacamping en bevindt zich op een hoogte van 500 meter. Vanaf de terrassen van de camping in de Ardennen heeft u een schitterend uitzicht over het dal, de velden en de bossen. Er zijn diverse faciliteiten op het park, zo is er een tennisbaan, openluchtzwembad, peuterbad, animatieteam, restaurant en een bar, minimarkt, speeltuin en een wasserette. De Ardennen zijn een heerlijk gebied om te wandelen, mountainbiken of andere buitensporten te beoefenen. Maar ook uitstekend geschikt om te genieten van de natuur of pittoreske dorpjes te bezoeken.

    Het chalet heeft twee verdiepingen: Ruime woonkamer met een eethoek en een zithoek voorzien van een houtkachel. De open keuken heeft onder andere een magnetron, koelkast met vriesvak, vierpits kookstel, Senseo en een waterkoker. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met vier éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche, wastafel en een toilet. Buiten een heerlijke tuin met een veranda voorzien van tuinmeubilair. Er is één parkeerplaats bij de woning.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Zwembad op park (open lucht),Tuin