Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Urban Gardens - 4 persoons lodge op stadcamping in Gent

Gent, België

 

4-persoons-lodge-op-stadcamping-in-gent4-persoons-lodge-op-stadcamping-in-gent4-persoons-lodge-op-stadcamping-in-gent4-persoons-lodge-op-stadcamping-in-gent4-persoons-lodge-op-stadcamping-in-gent
Favoriet 
     

    v.a. 362

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Urban Gardens - 4 persoons lodge op stadcamping in Gent in Gent

    Deze vier persoons lodge is gelegen op Urban Gardens bij het Blaarmeersen in Gent. Op de stadscamping kunt u onder andere een fiets huren, pizza afhalen bij de foodtruck of een drankje doen bij Bar du Soleil. Vanwege de ligging is dit een ideale overnachtingsplek. Zo staat u binnen een mum van tijd in hartje Gent, de ideale plek voor de perfecte citytrip. Zo biedt de stad historische gebouwen, cultureel erfgoed, goede winkelstraten, diverse musea, lekkere restaurants en gezellige bars.

    De lodge wordt verwarmd door middel van een warmtepomp. Er is een woonkamer met een eethoek. De keuken is onder andere voorzien van een fornuis, combimagnetron en een Nespresso koffiemachine. Er zijn twee slaapkamers. Er is één slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Ook zijn er twee badkamers met een douche, wastafel en toilet. Buiten is er een terras met tuinmeubilair. U kunt de auto nabij de lodge parkeren en er is gratis WiFi.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin