Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holiday Suites Limburg - 10 persoons appartement met infraroodcabine op park met zwembad

Houthalen-Helchteren, België

 

10-persoons-appartement-met-infraroodcabine-op-park-met-zwembad10-persoons-appartement-met-infraroodcabine-op-park-met-zwembad10-persoons-appartement-met-infraroodcabine-op-park-met-zwembad10-persoons-appartement-met-infraroodcabine-op-park-met-zwembad10-persoons-appartement-met-infraroodcabine-op-park-met-zwembad
Favoriet 
     

    v.a. 336

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 10 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holiday Suites Limburg - 10 persoons appartement met infraroodcabine op park met zwembad in Houthalen-Helchteren

    Dit tienpersoons appartement met infraroodcabine staat op vakantiepark Holiday Suites Limburg en beschikt over een terras óf een balkon. Op zoek naar een rustige en bosrijke omgeving voor uw vakantie, maar zoeken uw kinderen ook vertier? Dan bent u hier aan het juiste adres! De appartementen van Holiday Suites Limburg bieden een comfortabel onderkomen voor uw vakantie, de omgeving biedt veel natuur, en voor de kinderen is er een openluchtzwembad en een speelpleintje. Tijdens uw vakantie is het een aanrader om eens een bezoekje te brengen aan het Nationaal Park Hoge Kempen, Hasselt, het Jenevermuseum of het blotevoetenpad.

    Het appartement heeft een gezellig ingerichte woonkamer met televisie. Via de woonkamer komt u op uw terras of balkon. De open keuken is van alle gemakken voorzien zoals een koelkast, magnetron, filter koffiezetapparaat, waterkoker en een vaatwasser. Er is een slaapkamer met tweepersoonsbed, twee slaaphoeken met een driepersoons stapelbed en een slaaphoek met een tweepersoonsbed. Er zijn twee badkamers elk met een douche, wastafel en toilet. Ook beschikt dit appartement over een infraroodcabine. Afhankelijk van of het appartement op de begane grond of op de verdieping is gelegen, beschikt u over een terras of een balkon.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Airco,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Zwembad op park (open lucht)