Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 persoons vakantiehuis met drie slaapkamers voor 6 volwassen en 2 kinderen in Noiseux

Noiseux, België

 

8-persoons-vakantiehuis-met-drie-slaapkamers-voor-6-volwassen-en-2-kinderen-in-noiseux8-persoons-vakantiehuis-met-drie-slaapkamers-voor-6-volwassen-en-2-kinderen-in-noiseux8-persoons-vakantiehuis-met-drie-slaapkamers-voor-6-volwassen-en-2-kinderen-in-noiseux8-persoons-vakantiehuis-met-drie-slaapkamers-voor-6-volwassen-en-2-kinderen-in-noiseux8-persoons-vakantiehuis-met-drie-slaapkamers-voor-6-volwassen-en-2-kinderen-in-noiseux
Favoriet 
     

    v.a. 646

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 persoons vakantiehuis met drie slaapkamers voor 6 volwassen en 2 kinderen in Noiseux in Noiseux

    Dit ruime achtpersoons vakantiehuis is geschikt voor maximaal zes volwassenen en twee kinderen. Dit vakantiehuis geeft u het gevoel van een moderne boomhut door de woonkamer op de eerste verdieping waardoor u een prachtig uitzicht heeft. Vanaf het vakantiehuis staat u binnen een mum van tijd in de dorpskern van Noiseux (2km) of in Durbuy (8km). Noiseux is gelegen aan de rivier de Ourthe, waar het in de zomer heerlijke vertoeven is aan de oevers. Door de fantastische ligging middenin de Belgische Ardennen kunnen fietsers en wandelaars hun hart ophalen met alle mogelijkheden die deze omgeving bied!

    De woonruimte op de eerste verdieping bestaat uit een ruime salon met een zit- en eethoek. Er is ook een deelveranda met een tafelvoetbal. De volledig ingerichte keuken is voorzien van een keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron, een koel-vriescombinatie, Senseo en een filter koffiezetapparaat. Er is een mezzanine met een tweepersoonsslaapbank. Let wel, deze is alleen geschikt voor kinderen. Vandaar dat deze woning geschikt is voor maximaal zes volwassenen en twee kinderen. Op de begane grond zijn er drie slaapkamers met een tweepersoonsbed. Er zijn twee badkamers met een douche en wastafel. Daarnaast zijn er nog twee aparte toiletten. De tuin is bereikbaar via de slaapkamers op de begane grond of via de woonkamer op de eerste verdieping. De tuin is voorzien van tuinmeubilair en een barbecue. Tevens is er een garage waar eventueel fietsen gestald kunnen worden. Er is voldoende parkeergelegenheid bij het vakantiehuis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Parkeergelegenheid,Tuin