Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Dit mooie 6 persoons vakantiehuis met WiFi is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux.

Noiseux, België

 

dit-mooie-6-persoons-vakantiehuis-met-wifi-is-gelegen-in-het-ardenner-plaatsje-noiseuxdit-mooie-6-persoons-vakantiehuis-met-wifi-is-gelegen-in-het-ardenner-plaatsje-noiseuxdit-mooie-6-persoons-vakantiehuis-met-wifi-is-gelegen-in-het-ardenner-plaatsje-noiseuxdit-mooie-6-persoons-vakantiehuis-met-wifi-is-gelegen-in-het-ardenner-plaatsje-noiseuxdit-mooie-6-persoons-vakantiehuis-met-wifi-is-gelegen-in-het-ardenner-plaatsje-noiseux
Favoriet 
     

    v.a. 305

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Dit mooie 6 persoons vakantiehuis met WiFi is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux. in Noiseux

    Dit supermooie zespersoons vakantiehuis is gelegen in het Ardenner plaatsje Noiseux, een dorp aan de rivier de Ourthe in de provincie Namen in België. Het vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Noiseux leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

    Het vakantiehuis heeft een mooi en gezellig ingerichte woonkamer met een televisie, DVD-speler en beschikt over gratis WiFi. Open keuken met elektrische kookplaten, een oven, een magnetron en een vaatwasser. Drie slaapkamers met elk twee boxspringbedden. Badkamer met ligbad, wastafel en toilet.Buiten heeft u zicht op een grote en mooie aangelegde tuin. Voor de allerkleinsten is er net buiten de tuin een leuke gemeenschappelijke speeltuin.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin