Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Modern chalet voor 6 personen met hottub aan de rand van het bos in Noiseux

Noiseux, België

 

modern-chalet-voor-6-personen-met-hottub-aan-de-rand-van-het-bos-in-noiseuxmodern-chalet-voor-6-personen-met-hottub-aan-de-rand-van-het-bos-in-noiseuxmodern-chalet-voor-6-personen-met-hottub-aan-de-rand-van-het-bos-in-noiseuxmodern-chalet-voor-6-personen-met-hottub-aan-de-rand-van-het-bos-in-noiseuxmodern-chalet-voor-6-personen-met-hottub-aan-de-rand-van-het-bos-in-noiseux
Favoriet 
     

    v.a. 443

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Modern chalet voor 6 personen met hottub aan de rand van het bos in Noiseux in Noiseux

    Dit zes persoons vakantiehuis staat in een natuurlijke en rustige omgeving in Noiseux en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Noiseux leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

    De ruime woonkamer beschikt over een zit- en eethoek met een televisie. De keuken is onder andere voorzien van een kookplaat, koel-vriescombinatie, koffiezetapparaat, magnetron, oven en een vaatwasser. In de drie slaapkamers zit een tweepersoonsbed. Daarnaast zijn er nog twee badkamers met een wastafel en douche en twee separate toiletten. Rondom het chalet is een groot terras met een picknicktafel en een barbecue.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin