Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gerenoveerd 4 persoons boerderijtje met grote tuin dichtbij Durbuy | Ardennen

Oneux, België

 

gerenoveerd-4-persoons-boerderijtje-met-grote-tuin-dichtbij-durbuy-ardennengerenoveerd-4-persoons-boerderijtje-met-grote-tuin-dichtbij-durbuy-ardennengerenoveerd-4-persoons-boerderijtje-met-grote-tuin-dichtbij-durbuy-ardennengerenoveerd-4-persoons-boerderijtje-met-grote-tuin-dichtbij-durbuy-ardennengerenoveerd-4-persoons-boerderijtje-met-grote-tuin-dichtbij-durbuy-ardennen
Favoriet 
     

    v.a. 287

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Gerenoveerd 4 persoons boerderijtje met grote tuin dichtbij Durbuy | Ardennen in Oneux

    Dit leuke vier persoons vakantieboerderijtjeis gelegen in de meest zuidelijke en grootste provincie van ons buurland België, namelijk Belgisch-Luxemburg, in het plaatje Oneu. Oneu is gelegen in een natuurlijke en rustige omgeving vlakbij Durbuy en staat garant voor een heerlijk en ontspannen vakantie vlakbij huis. De bosrijke omgeving rondom Durbuy leent zich uitstekend voor een wandel-, paardrij- of fietstocht. In de omgeving kunt u leuk motorrijden en goed kajakken of vissen in een nabijgelegen rivier.

    Begane grond:Woonkamer met een gezellige zithoek, een houtkachel, kabel-tv en een eethoek. Volledig ingerichte keuken met onder andere een vierpitskookstel, een vaatwasser, een oven, een magnetron, een koffiezetapparaat en een koel-vriescombinatie.Verdieping:Twee slaapkamers, waarvan een met een twee persoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden.Badkamer met douche, wastafel en toilet.Buiten:Terras met terras en tuinmeubelen, een eigen parkeerplaats en een afgesloten tuin.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin