Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leuke 6 persoons mobile home op Vakantiepark Baalse Hei in het Belgische Turnhout.

Turnhout, België

 

leuke-6-persoons-mobile-home-op-vakantiepark-baalse-hei-in-het-belgische-turnhoutleuke-6-persoons-mobile-home-op-vakantiepark-baalse-hei-in-het-belgische-turnhoutleuke-6-persoons-mobile-home-op-vakantiepark-baalse-hei-in-het-belgische-turnhoutleuke-6-persoons-mobile-home-op-vakantiepark-baalse-hei-in-het-belgische-turnhoutleuke-6-persoons-mobile-home-op-vakantiepark-baalse-hei-in-het-belgische-turnhout
Favoriet 
     

    v.a. 257

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Leuke 6 persoons mobile home op Vakantiepark Baalse Hei in het Belgische Turnhout. in Turnhout

    Toe aan een geweldige vakantie met het hele gezin op een unieke locatie in België? Deze leuke zespersoons mobile home staat op Vakantiepark Baalse Hei. Vakantiepark Baalse Hei is gelegen nabij Turnhout en staat garant voor een onvergetelijk verblijf voor alle leeftijden. Op het park is er een vis-, roei-, en zwemvijver met een privé strand waar u als gast exclusief gebruik van maakt. Liefhebbers van rust, ruimte en veel privacy komen op Vakantiepark Baalse Hei volledig aan hun trekken. Terwijl u heerlijk zit te genieten van uw gekoelde drankje op het zonneterras, vermaken uw kinderen zich opperbest in de naastgelegen speeltuin. Geniet van dit alles! Een vakantie om nog lang aan terug te denken!

    Modern en comfortabel ingericht woonkamer met een eethoek en een gezellige zithoek met TV. De keuken heet onder andere een filter koffiezetapparaat, waterkoker, magnetron, vierpits kookstel en een koelkast met vriesvakje. Er is een slaapkamer met een tweepersoonsbed en er zijn twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. De badkamer heeft een douche en een wastafel. Het toitlet bevindt zich in een aparte ruimte. De tuin is voorzien van een complete tuinset en u beschikt over uw eigen parkeergelegenheid in de nabijheid van het mobile home.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Tuin