Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bungalowpark Les Doyards - Studio voor 2 personen op vakantiepark Les Doyards

Vielsalm, België

 

studio-voor-2-personen-op-vakantiepark-les-doyardsstudio-voor-2-personen-op-vakantiepark-les-doyardsstudio-voor-2-personen-op-vakantiepark-les-doyardsstudio-voor-2-personen-op-vakantiepark-les-doyardsstudio-voor-2-personen-op-vakantiepark-les-doyards
Favoriet 
     

    v.a. 251

    • Max. 2 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bungalowpark Les Doyards - Studio voor 2 personen op vakantiepark Les Doyards in Vielsalm

    Deze geheel gerenoveerde studio is geschikt voor twee personen. De studio ligt op het vakantiepark Les Doyards in het dorp Vielsalm gelegen in de provincie Belgisch-Luxemburg. Het park is dan ook gelegen aan het meer van Vielsalm en hier kijkt u dan ook op uit. In de kleine stad vindt u verschillende boetiekjes en winkels en is zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er genoeg activiteiten te doen in de Ardennen en kunt u hier kanoën, fietsen, wandelen of andere buitenactiviteiten ondernemen. In de omgeving zit ook een manege en kunt u paardrijden, maar ook is het mogelijk om te kajakken of te minigolfen. Ook is er in de winter genoeg te beleven en kunt u hier onder andere langlaufen.

    De studio is gezellig ingericht en heeft een zithoek met twee stoelen en een tafel en ook een eethoek. Ook is er kabeltelevisie. De keuken is open en is onder andere ingericht met een combi-oven, waterkoker, filterkoffiezetapparaat en koelkast met vriesvak. Het tweepersoonsbed is een boxspringbed en bevindt zich achter de muur in dezelfde ruimte. De badkamer heeft een douche, wastafel en toilet. Er is buiten een balkon met tuinmeubilair waar u lekker kunt genieten van het uitzicht. Daarnaast kunt u uw auto parkeren op de parkeerplaats bij het complex.
    • Huisdieren toegestaan
    • Koelkast