Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Luxe 18 persoons groepsaccommodatie met sauna en overdekt zwembad in Waulsort, België

Waulsort, België

 

luxe-18-persoons-groepsaccommodatie-met-sauna-en-overdekt-zwembad-in-waulsort-belgieluxe-18-persoons-groepsaccommodatie-met-sauna-en-overdekt-zwembad-in-waulsort-belgieluxe-18-persoons-groepsaccommodatie-met-sauna-en-overdekt-zwembad-in-waulsort-belgieluxe-18-persoons-groepsaccommodatie-met-sauna-en-overdekt-zwembad-in-waulsort-belgieluxe-18-persoons-groepsaccommodatie-met-sauna-en-overdekt-zwembad-in-waulsort-belgie
Favoriet 
     

    v.a. 2.774

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 18 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Luxe 18 persoons groepsaccommodatie met sauna en overdekt zwembad in Waulsort, België in Waulsort

    Deze luxe groepsaccommodatie is geschikt voor maximaal 18 personen en heeft vele faciliteiten waaronder een privé speeltuin met zipline, een sauna, overdekt zwembad en een Finse Kota. De accommodatie ligt bovenaan het eeuwenoude dorp Waulsort in België. Vanuit de accommodatie kunt u de prachtige omgeving verkennen met een fietstocht of een wandeling, het dorp is gelegen aan de Maas. In het dorp Waulsort kunt u het oude kerkje bezoeken en de stenen huisjes bewonderen. Breng tijdens uw verblijf ook een bezoekje aan de stad Dinant met zijn karakteristieke uiterlijk.

    Begane grond:Een gezellig zitruimte met een open haard en een grote eetkamer. De keuken is onder andere voorzien van een zespits inductie kookplaat, oven, combimagnetron, koelkast, koel-vriescombinatie en een bonen koffiemachine.Eerste verdiepingOp deze verdieping zijn er vijf slaapkamers voor twee personen waarvan drie met een badkamer ensuite met een douche, wastafel en een toilet. Daarnaast is er nog een slaapkamer voor zes personen en een aparte badkamer met een bad, wastafel en toilet.Souterrain:Er is een slaapkamer voor twee personen met een badkamer ensuite met een inloopdouche, wastafel en toilet. Deze slaapkamer is geschikt voor rolstoelgebruikers. Ook zit hier de speelkamer met een biljart en tafeltennistafel.Buiten:De grote tuin heeft een groot terras van ongeveer 60m2. Daarnaast is er een Finse Kota, een Jeu de Boules baan, een overdekt, verwarmd zwembad, een Finse Sauna en een infrarood sauna. Bij de accommodatie is er een afgesloten berging voor uw fietsen.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Eigen Zwembad,Tuin