Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pietersheim Cottage 6

Zutendaal, België

 

pietersheim-cottage-6
Favoriet 
     

    v.a. 492

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Pietersheim Cottage 6 in Zutendaal

    Ontdek de Pietheim Cottage 6 op EuroParcs Hoge Kempen, een woning die premium architectuur combineert met comfort. Deze prachtie vrijstaande woning is geschikt voor 6 personen en biedt alles wat je nodig hebt voor een heerlijk verblijf.
    Bij binnenkomst word je verwelkomd door de ruime woonkamer met een gezellige eet- en loungehoek. De open keuken is volledig uitgerust met een vaatwasser, koel-vriescombinatie, kookplaat en koffiezetapparaat, zodat je van alle gemakken bent voorzien. De accommodatie beschikt over drie comfortabele slaapkamers, elk met voldoende kastruimte om al je spullen netjes op te bergen. De luxueus ingerichte badkamer heeft een wastafel, ruime douche en toilet. Aan de achterzijde van de woning vind je een prachtig gemeubileerd terras waar je kunt genieten van de buitenlucht en de rustige omgeving.
    • Huisdieren toegestaan
    • Waterkoker, Koelkast met vriesvak, Magnetron, Vaatwasser(s), Inductiekookplaat, Badkamer(s) beneden, Badkamer(s), Douche(cabine), Toilet(ten) in badkamer(s), Tweepersoonsbed(den), Slaapkamer(s), Eenpersoonsbed(den), Slaapkamer(s) beneden, Eenpersoonsdekbedden en kussens, Terras, Tuin, Tuinset, Gelijkvloers, m² Oppervlakte, Airco, Parkeergelegenheid bij vakantieverblijf, Traptrede(n) naar accommodatie, Rookvrij