Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Oost Middellandse Zee Mein Schiff 5

Heraklion, Cyprus

 

8-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-58-dg-cruise-oost-middellandse-zee-mein-schiff-5
Favoriet 
     

    v.a. 959

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Oost Middellandse Zee Mein Schiff 5 in Heraklion

    8-daagse Vakantie naar Kreta bij 8 dg cruise Oost Middellandse Zee Mein Schiff 5

    Stel je voor... Een prachtige Middellandse Zeecruise met Mein Schiff 5! Je komt aan in het charmante Rhodos stad, een plek doordrenkt met eeuwenoude charme. Wandel door de sfeervolle straatjes, langs middeleeuwse kastelen en oude stadsmuren, en geniet van de levendige sfeer en gastvrijheid die deze bestemming te bieden heeft. Aan boord van Mein Schiff 5 wachten talloze avonturen op je. Zo kun je volledig tot rust komen in de spa, aan je gezondheid werken in het moderne fitnesscentrum, jezelf verliezen in weergaloze optredens in het theater en laat je smaakpapillen verwennen in culinaire pareltjes zoals Tim Raue. Deze cruise is jouw kans om je voor te stellen aan een wereld vol avontuur, ontspanning en culinaire hoogstandjes.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Cyprus

    Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

    Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa maakt deel uit van het Cypria Resort en heeft een luxe en tropische uitstraling. Het zandstrand ligt slechts op een steenworp afstand en biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van d..

    Paphos