Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Ivi Mare Elegant collection

Paphos, Cyprus

 

ivi-mare-elegant-collectionivi-mare-elegant-collectionivi-mare-elegant-collectionivi-mare-elegant-collectionivi-mare-elegant-collection
Favoriet 
 

v.a. 814

  • Beoordeeld met een 9.5
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Ivi Mare Elegant collection in Paphos

Zin in een heerlijke zonvakantie op het schitterende Cyprus? Zonder kinderen? Dan is het adults only hotel Ivi Mare in Paphos wat voor jou. Dit stijlvolle en moderne 5-sterrenhotel ligt direct aan het strand en op loopafstand van de gezellige haven, en beschikt over topfaciliteiten en ruime kamers. Kom helemaal tot rust op het zonneterras aan het zwembad of op het aangrenzende strand. In de spa kun je lekker ontspannen of ga genieten van een drankje in de poolbar. En kies je voor de optie all inclusive, dan hoef je je nergens zorgen meer om te maken. Wil jij verblijven in een tophotel op Cyprus? Boek dan snel jouw verblijf bij Ivi Mare in Paphos!
  • Zwembad Direct aan het strand Poolbar Spa Sauna Sportschool Massage Stoombad Jacuzzi WiFi
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 23-11-2024 814,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa maakt deel uit van het Cypria Resort en heeft een luxe en tropische uitstraling. Het zandstrand ligt slechts op een steenworp afstand en biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van d..

Paphos