Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leonardo Plaza Cypria Maris

Paphos, Cyprus

 

leonardo-plaza-cypria-marisleonardo-plaza-cypria-marisleonardo-plaza-cypria-marisleonardo-plaza-cypria-marisleonardo-plaza-cypria-maris
Favoriet 
 

v.a. 512

  • Beoordeeld met een 10
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Leonardo Plaza Cypria Maris in Paphos

Honeymooners en koppels die op zoek zijn naar een romantische zonvakantie opgelet: Leonardo Plaza Cypria Maris is dé plek voor jullie. In dit prachtige adults only 4-sterrenhotel is het heerlijk verblijven, dankzij 2 zwembaden, het zonneterras met onder meer luxe cabana's, de geweldige eetgelegenheden, de spa en vele (water)sportmogelijkheden. En wil je helemaal genieten van een zorgeloze vakantie? Kies dan voor de optie all inclusive, zo ben je de hele dag verzekerd van lekker eten en drinken. Zie jij jezelf hier al nippen van een cocktail met uitzicht op zee? Boek dan snel je vakantie bij het stijlvolle Leonardo Plaza Cypria Maris!
  • 2 zwembaden Poolbar Spa Sauna Animatie Fitness Massage Cocktailbar Whirlpool Volley
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 06-12-2024 512,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Cyprus

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa - adults only

Leonardo Plaza Cypria Maris Beach Hotel & Spa maakt deel uit van het Cypria Resort en heeft een luxe en tropische uitstraling. Het zandstrand ligt slechts op een steenworp afstand en biedt de perfecte gelegenheid om te ontspannen en te genieten van d..

Paphos