Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

8 dg cruise Noord Europa Costa Diadema

Bergen, Denemarken

 

8-dg-cruise-noord-europa-costa-diadema8-dg-cruise-noord-europa-costa-diadema8-dg-cruise-noord-europa-costa-diadema8-dg-cruise-noord-europa-costa-diadema8-dg-cruise-noord-europa-costa-diadema
Favoriet 
     

    v.a. 1.432

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    8 dg cruise Noord Europa Costa Diadema in Bergen

    8-daagse Vakantie naar More og Romsdal bij 8 dg cruise Noord Europa Costa Diadema

    Stap aan boord van de Costa Diadema en geniet van al het moois dat Noorwegen te bieden heeft. Na een comfortabele vlucht met aansluitend een transfer naar het schip varen we naar de indrukwekkende Noorse fjorden. Je brengt onder andere een bezoek aan het sprookjesachtige Bergen, met zijn kleurrijke houten huizen en de iconische Bryggen, een UNESCO werelderfgoed. Maak een wandeling door de pittoreske straten, proef de heerlijke lokale gerechten en geniet van het uitzicht vanaf de Floyen berg. Sluit na een dag vol indrukken en prachtige uitzichten af in de Aperol Spritz Bar of laat je verwennen met een massage in de Beauty Spa Solemio. Bij vertrek op 6 september bezoek je in plaats van Hellesylt Geiranger het dorpje Flåm. Tip maak hier een unieke treinrit door het prachtige berglandschap en de vele rotspartijen waar de omgeving om bekend staat. Zien we jou aan boord?
    • ,
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 31-05-2025 voor een 8-daagse vakantie 1.432,-   Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Denemarken

    Vakantiepark Skaerbaek Feriepark

    Mooi en goed verzorgd vakantiepark. Skaerbaek Feriecenter is één van de populairste vakantieparken in Denemarken en geliefd bij zowel de Denen zelf als de toeristen. Het park is ruim van opzet met verrassend goed ingerichte vrijstaande bungalows, e..

    Skaerbaek