Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

13 dg cruise Noord Europa Mein Schiff 3

Akureyri, Duitsland

 

13-dg-cruise-noord-europa-mein-schiff-313-dg-cruise-noord-europa-mein-schiff-313-dg-cruise-noord-europa-mein-schiff-313-dg-cruise-noord-europa-mein-schiff-313-dg-cruise-noord-europa-mein-schiff-3
Favoriet 
     

    v.a. 2.239

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    13 dg cruise Noord Europa Mein Schiff 3 in Akureyri

    13-daagse Vakantie naar Austurland bij 13 dg cruise Noord Europa Mein Schiff 3

    Laat je verrassen door de verschillen in de natuur tijdens deze cruise. In Bremerhaven stap je aan boord van dit luxe schip. Ontspan en kom tot rust in de Spa & Meer terwijl het schip koers vaart naar het Noorden van Europa. Met het Premium All Inclusive geniet je kosteloos van de sauna's en stoombaden. Trek een baantje in het 25 meter lange zwembad of neem plaats in het theater voor een spectaculaire show. Verken de bruisende hoofdstad Reykjavik, maak een ontspannende duik in de beroemde Blue Lagoon en bewonder de adembenemende geisers en gletsjers die dit land zo uniek maken. Struin door diverse steden in het sprookjesachtige Schotland en kom volledig tot rust in de weelderige natuur van de Schotse Hooglanden. Geniet zorgeloos van al het lekkers aan boord en beleef een vakantie als nooit tevoren.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach