Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

BBKL6 Comfort

Bad Bentheim, Duitsland

 

bbkl6-comfortbbkl6-comfortbbkl6-comfortbbkl6-comfortbbkl6-comfort
Favoriet 
     

    v.a. 271

    • Max. 6 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    BBKL6 Comfort in Bad Bentheim

    Deze vernieuwde, vrijstaande bungalow is geschikt voor 6 volwassenen en 2 kinderen t/m 2 jaar. In de gezellige woonkamer is vloerverwarming aanwezig. De televisie heeft streaming functies, zodat je via je eigen accounts series en films kan kijken. De open keuken heeft onder andere een koelkast met vriesvak, een combimagnetron, een vaatwasser, een waterkoker, een filter koffiezetapparaat en een koffiecupapparaat. Boven bevinden zich de 3 slaapkamers. In 1 slaapkamer staat 1 tweepersoonsbed, deze kamer is voorzien van een tv. De overige 2 slaapkamers zijn voorzien van 2 eenpersoonsbedden. In totaal zijn er 2 badkamers. Er is 1 badkamer met een ligbad. De andere badkamer heeft een douchecabine, dubbele wastafel en een traditionele sauna. Zowel boven als beneden is er een apart toilet. Via de schuifpui in de woonkamer kom je op het gemeubileerde terras. De berging is via buiten en via de keuken bereikbaar en beschikt over een wasmachine en een wasdroger. Je maakt gratis gebruik van wifi.
    Deze woning is ideaal wanneer je met kleine kinderen op vakantie gaat. Er is een box, kinderstoel, ledikant, kinderbad en een commode aanwezig. Boven is er een traphekje. De tuin is omheind zodat kinderen veilig kunnen spelen. Bovendien staat er een bolderwagen voor je klaar.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 30-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 271,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach