Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

BBL10

Bad Bentheim, Duitsland

 

bbl10bbl10bbl10bbl10
Favoriet 
     

    v.a. 213

    • Max. 10 personen
    • 4 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    BBL10 in Bad Bentheim

    Deze vrijstaande villa is geschikt voor 10 personen. Beneden is een woonkamer met eethoek en een open keuken met een vaatwasser. Ook is er 1 slaapkamer met boxspringbedden en 1 badkamer en een apart toilet. In de berging vind je een wasmachine en -droger. Via de schuifpui kom je op het gemeubileerde terras. Boven vind je 3 slaapkamers met boxspringbedden, een apart toilet en 2 badkamers, 1 met een ligbad en 1 met een sauna. Je maakt gratis gebruik van wifi.
    Beschikbaarheid Prijs
    Aankomst op 30-09-2024 voor een 4-daagse vakantie 213,- Boek

    Bekijk alle vrije data

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach