Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Titanic Comfort Berlin Mitte

Berlijn, Duitsland

 

titanic-comfort-berlin-mitte
Favoriet 
 

v.a. 491

  • Beoordeeld met een 7.8
  • 3 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Titanic Comfort Berlin Mitte in Berlijn

Dit pretentieloze hotel ligt in Mitte. Het etablissement bevindt zich op 1. 1 kilometer van het stadscentrum waardoor alle bezienswaardigheden gemakkelijk te bereiken zijn. De reizigers beschikken binnen een straal van 100 meter over uitstekende vervoersverbindingen die hen in staat stellen de omgeving te verkennen. De bezoekers verblijven op 8. 5 kilometer van de luchthaven. Het etablissement herbergt in totaal 226 gastenkamers. De klanten kunnen bereikbaar blijven dankzij de internetverbinding via kabel en wifi in de openbare ruimtes en de draadloze internetverbinding in de accommodatie-eenheden. Wie in dit etablissement verblijft, kan op elk moment van de dag contact opnemen met de receptieDit hotel beschikt niet over kinderbedjes op aanvraag. Titanic Comfort Berlin Mitte beschikt over rolstoeltoegankelijke, gemeenschappelijke ruimtes. Huisdieren zijn niet welkom. De accommodatie heeft een garage waar de gasten gebruik van kunnen maken. Dankzij de functionele vergaderruimtes is dit hotel een perfecte plaats voor zakenreizigers. Het etablissement kan een bedrag aanrekenen voor sommige van deze services.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 23-10-2024 voor een 8-daagse vakantie 491,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Duitsland

16 pers.
Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

Schutzbach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach