Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

7 dg cruise Kerst op de Rijn Rhein Prinzessin

Boppard, Duitsland

 

7-dg-cruise-kerst-op-de-rijn-rhein-prinzessin7-dg-cruise-kerst-op-de-rijn-rhein-prinzessin7-dg-cruise-kerst-op-de-rijn-rhein-prinzessin7-dg-cruise-kerst-op-de-rijn-rhein-prinzessin7-dg-cruise-kerst-op-de-rijn-rhein-prinzessin
Favoriet 
     

    v.a. 699

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    7 dg cruise Kerst op de Rijn Rhein Prinzessin in Boppard

    7-daagse Vakantie naar Gelderland bij 7 dg cruise Kerst op de Rijn Rhein Prinzessin

    Nog geen plannen tijdens de feestdagen? Ga dan mee met onze kerstcruise. Stap aan boord van het MS Rhein Prinzessin en breng de feestdagen door op de mooiste bestemmingen aan de Duitse Rijn. Bezoek de sfeervolle kerstmarkten in onder andere Keulen, Boppard en Koblenz en koop hier nog kerstcadeaus voor je partner of vrienden en familie thuis. Al je cadeaus binnen? Geniet ook van een glas glühwein, lekkere pretzels of een bratwurst. Ook over het gehele schip is de kerstsfeer goed te voelen. De combinatie van de gezellige marktkramen, de sfeervolle verlichting en het heerlijke eten maken jouw kerst onvergetelijk.
    • ,

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach