Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Holiday park- Nurdach

Clausthal-Zellerfeld, Duitsland

 

holiday-park-nurdachholiday-park-nurdachholiday-park-nurdachholiday-park-nurdachholiday-park-nurdach
Favoriet 
     

    v.a. 561

    • Max. 4 personen
    • 3 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Holiday park- Nurdach in Clausthal Zellerfeld

    Waarschuwing: de foto's zijn enkel ter informatie! De werkelijke accommodatie kan verschillen.


    Het Ferienpark am Waldsee ligt in het middelgebergte de Harz aan de rand van de oude universiteitsstad Clausthal-Zellerfeld, tussen Hannover en Göttingen. Clausthal-Zellerfeld is een door de staat erkend kuuroord en wintersport locatie. Omringd door bos en water vergeet u de hectiek van alle dagen, in de rustieke sfeer van de houten woningen. Alle huizen zijn gezellig ingericht en bieden alle comfort. U vindt hier een tuin, terras en parkeerplaats. Het kleine vakantiepark is het ideale vertrekpunt om de Harz te ontdekken en lange wandelingen door het nationaalpark te ondernemen. Neem uw vierbenige vriend mee de heerlijk ruikende bossen in of maak plezier in de sneeuw met het hele gezin. Er is fietsverhuur op het park en de mogelijkheid om te vissen (tegen vergoeding), maar ook zwemmogelijkheden op 100m afstand. De aantrekkelijke stadskern biedt naast veel winkels en cafés ook een aantal culturele bezienswaardigheden zoals het Oberharzer Mijnmuseum, de grootste houten kerk van Duitsland, het raadhuis en verschillende concerten en theateropvoeringen.

    Ski spoor voor cross country is direct aan het park.

    Skilift: Clausthal-Zellerfeld, ongeveer 3 km, berg Skialpinum school, ongeveer 7 km, Hahnenklee Bocksberg, ongeveer 8 km.

    Het huis is met persoonlijke en gezellig ingericht. Het straalt een gedegen atmosfeer uit en is geschikt voor 5 personen (op aanvraag kan er een 6e persoon in de woning verblijven). De kamers zijn verspreid over 2 verdiepingen. Bijzonder zijn de schuine wanden, de optimale benutting van de ruimte en de prettig aanvoelende sfeer. De woning beschikt over 3 slaapkamers (2 tweepersoons en een eenpersoons), een keuken, woonkamer met eethoek, terras, badkamer met bad of douche, een hal met kledingkast, TV en radio. Tussen de keuken en de woonkamer zit een luik, zodat het eten direct van het fornuis op de borden komt. Bij de prijs inbegrepen zijn de huurprijs, water, parkeerplaats. U kunt een kinderbed op aanvraag bij laten plaatsen. Wij raden u aan uw eigen bedlinnen, handdoeken en theedoeken mee te nemen. Bedlinnen kan ook gehuurd worden. Vanaf de 6e persoon wordt een toeslag van 5 euro per persoon per nacht gerekend. Toeristenbelasting voor kinderen is 0,80 euro per dag.
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach