Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Mercure Hotel Düsseldorf Zentrum

Düsseldorf, Duitsland

 

mercure-hotel-dusseldorf-zentrummercure-hotel-dusseldorf-zentrummercure-hotel-dusseldorf-zentrummercure-hotel-dusseldorf-zentrummercure-hotel-dusseldorf-zentrum
Favoriet 
 

v.a. 269

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Mercure Hotel Düsseldorf Zentrum in Düsseldorf

4-daagse Stedentrip naar Nordrhein Westfalen bij Mercure Hotel Düsseldorf Zentrum

Dit hotel is gelegen op een ruste plek waar je heerlijk tot rust kunt komen na een dag in de historische binnenstad. Vergeet zeker niet de Japanse wijk te bezoeken. Met de metro sta je binnen 5 minuten in het centrum van de stad, terwijl je bij terugkomst in het hotel geniet van de mooie omgeving en ruime en moderne kamers van het hotel.
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

16 pers.
Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

Schutzbach