Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

3 daagse muzikale samenzangreis Emden

Emden, Duitsland

 

3-daagse-muzikale-samenzangreis-emden3-daagse-muzikale-samenzangreis-emden3-daagse-muzikale-samenzangreis-emden3-daagse-muzikale-samenzangreis-emden3-daagse-muzikale-samenzangreis-emden
Favoriet 
     

    v.a. 547

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    3 daagse muzikale samenzangreis Emden in Emden

    3-daagse Rondreis naar Nedersaksen bij 3 daagse muzikale samenzangreis Emden

    In het najaar van 2024 organiseert Goed Idee Reizen in samenwerking met organist Jan Rozendaal en violiste Rebecca Rozendaal een muzikale samenzangreis. We reizen naar de de stad Emden in Noord Duitsland. Deze stad staat ondermeer bekend vanwege de grote stroom protestantse vluchtelingen uit de Nederlanden tijdens de Tachtigjarige Oorlog om zo de vervolgingen door de Hertog van Alva te ontlopen. Een mooie en ontspannen reis, dichterbij huis. Emden en Leer liggen niet ver van de stad Groningen. In zowel Emden, Bourtange en Groningen zingen we in historische kerken. Natuurlijk maken we mooie excursies en blijft er voldoende tijd over voor een ontmoeting met bekende en nieuwe reisgenoten. We verblijven in het 4 sterren Hotel Hafenspeicher in Leer op basis van halfpension. Ontmoet reisgenoten. Van harte tot ziens!
    • ,

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach