Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfortabel 6 persoons vakantiehuis op de boerderij in Sauerland.

Eslohe, Duitsland

 

comfortabel-6-persoons-vakantiehuis-op-de-boerderij-in-sauerlandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-op-de-boerderij-in-sauerlandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-op-de-boerderij-in-sauerlandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-op-de-boerderij-in-sauerlandcomfortabel-6-persoons-vakantiehuis-op-de-boerderij-in-sauerland
Favoriet 
     

    v.a. 346

    • Beoordeeld met een 9
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Comfortabel 6 persoons vakantiehuis op de boerderij in Sauerland. in Eslohe

    Dit mooie zespersoons vakantiehuis ligt in het rustige kleine dorp Sallinghausen vlakbij Eslohe. Sallinghausen ligt centraal in Sauerland vlakbij de Hennessee.Op de boerderij zijn er veel dieren, die ook geaaid mogen worden. Bijvoorbeeld koeien, kalfjes, katten, hond, kippen, en een pony die ook bereden kan worden. In de directe omgevingen zijn veel wandel- en fietspaden en -routes, zoals bijv. de SauerlandRadring en in de winter kan men veel plezier beleven op de vele pistes die er in Sauerland zijn, maar in de zomer is het ook een fantastisch gebied met veel mogelijkheden. Zo zijn er een paar leuke pretparken, grotten en speeltuinen.

    Gezellig ingerichte woonkamer met zithoek, eethoek en TV. Goed ingerichte keuken met onder andere een oven, vierpits kookstel, koelkast, waterkoker, magnetron en een filter koffiezetapparaat. Er zijn twee slaapkamers, één met een tweepersoonsbed en één met een tweepersoonsbed en een stapelbed. De badkamer heeft een douche, toilet en wastafel. Het vakantiehuis ligt op de begane grond en heeft een eigen ingang met parkeerplaats direct voor de huisdeur en een heerlijk terras met tuinmeubilair.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Tuin

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach