Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Een 8-persoons vakantiehuis in Sauerland, ideaal voor gezinnen, met panoramisch uitzicht.

Frankenau, Duitsland

 

een-8-persoons-vakantiehuis-in-sauerland-ideaal-voor-gezinnen-met-panoramisch-uitzichteen-8-persoons-vakantiehuis-in-sauerland-ideaal-voor-gezinnen-met-panoramisch-uitzichteen-8-persoons-vakantiehuis-in-sauerland-ideaal-voor-gezinnen-met-panoramisch-uitzichteen-8-persoons-vakantiehuis-in-sauerland-ideaal-voor-gezinnen-met-panoramisch-uitzichteen-8-persoons-vakantiehuis-in-sauerland-ideaal-voor-gezinnen-met-panoramisch-uitzicht
Favoriet 
     

    v.a. 520

    • Max. 8 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Een 8-persoons vakantiehuis in Sauerland, ideaal voor gezinnen, met panoramisch uitzicht. in Frankenau

    Ontdek Vakantiehuis Kellerwald, een idyllisch toevluchtsoord aan de rand van het Sauerland, grenzend aan het Nationaalpark Kellerwald Edersee. Dit vrijstaande acht-persoons huis, opgesplitst in twee appartementen, biedt een unieke ervaring. Met vier slaapkamers en twee badkamers is het ideaal voor gezinnen of stellen die samen willen zijn, maar ook van privacy houden. Het rustige vakantiepark in Frankenau, op 450 meter hoogte, biedt een adembenemend uitzicht over het dal en het pittoreske dorpje Frankenau. Geniet van de royale tuin, het ruime terras en het extra grote balkon, perfect voor ontspanning met een drankje en panoramisch uitzicht. Ontdek de omgeving met uitstapjes naar Willingen, Winterberg en charmante stadjes zoals Marburg en Waldeck, allen binnen 60 kilometer. Faciliteiten zoals een overdekte tennis- en squashhal, minimarkt en restaurant op het vakantiepark zorgen voor gemak en vermaak. Diverse wandel- en fietsroutes starten direct vanuit het huis in het Nationaalpark. Op 20 minuten rijden ligt het stuwmeer Edersee, met activiteiten voor jong en oud. In het huis vind je een gezellige eethoek en zithoek, ideaal voor samen eten, loungen en spelletjes spelen. De houtkachel zorgt voor warmte en sfeer tijdens winteravonden.

    Gelegen aan een rustig doodlopend straatje, is het huis via een trappetje bereikbaar. In de woonkamer van Vakantiehuis Kellerwald vindt u een gezellige eethoek en zithoek, compleet met een houtkachel die warmte en sfeer toevoegt aan de ruimte. De keuken is uitgerust met een vier-pits elektrische kookplaat, koelkast, kleine vaatwasser, keukenlinnen en servies, waardoor u alle benodigdheden heeft voor het bereiden van maaltijden. Op zowel de begane grond als op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers met twee eenpersoons boxspringbedden, waarbij de mogelijkheid bestaat om extra (kinder)bedden toe te voegen. De badkamers op beide verdiepingen beschikken over een douche, toilet, wastafel. Op de bovenverdieping vindt u tevens een balkon met een loungeset en zithoek, ideaal om te ontspannen met een panoramisch uitzicht. Er is een wasmachine en droger op de onderverdieping aanwezig.De buitenruimte van het vakantiehuis omvat een grote tuin, een ruim terras en een extra groot balkon, perfect voor buitenactiviteiten en genieten van het uitzicht op het dal en dorpje Frankenau. Er is een eigenparkeerplaatst bij het huis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Koelkast,Vaatwasser

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach