Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Vakantiepark Center Parcs Park Hochsauerland

Medebach, Duitsland

 

vakantiepark-center-parcs-park-hochsauerland
Favoriet 
 

v.a. 205

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Vakantiepark Center Parcs Park Hochsauerland in Medebach

Mooi vakantiepark in Medebach in de Duitse streek Sauerland. Dit verrassende gebied is rijk aan dichte sparrenbossen, stuwmeren en schilderachtige dorpjes. In Winterberg en Willingen vind je een uitgestrekt wintersportgebied, wat perfect is voor een wintersportvakantie voor het hele gezin! Center Parcs Hochsauerland is geliefd door de mooie ruime huisjes, de ideale ligging en de fijne faciliteiten.

Mooi vakantiepark in Medebach in de Duitse streek Sauerland. Dit verrassende gebied is rijk aan dichte sparrenbossen, stuwmeren en schilderachtige dorpjes. In Winterberg en Willingen vind je een uitgestrekt wintersportgebied, wat perfect is voor een wintersportvakantie voor het hele gezin!

Center Parcs Hochsauerland is geliefd door de mooie ruime huisjes, de ideale ligging en de fijne faciliteiten.

Center Parcs Hochsauerland ligt in het dorpje Medebach in de Duitse streek Sauerland. Wintersportgebied Skiliftkarussell Winterberg ligt op ca. 15 minuten rijden met de auto en is leuk voor het hele gezin. Voor een dagje winkelen is Willingen (op ca. 18 km) de plaats bij uitstek.

- Skiliften Winterberg: ca. 16 km
- Skischool en -verhuur: ca. 16 km
- Centrum Medebach: ca. 1 km
- Supermarkt buiten het park: ca. 1 km


Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach

16 pers.
Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

Schutzbach