Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Busreis Weimar, Leipzig & Dresden

Meerane, Duitsland

 

busreis-weimar-leipzig-dresden
Favoriet 
     

    v.a. 679

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Busreis Weimar, Leipzig & Dresden in Meerane

    Het is alweer meer dan 30 jaar geleden dat de muur viel, in Oost-Duitsland is er veel veranderd. Hier vindt u een boeiende geschiedenis, in combinatie met een prachtige natuur en bruisende steden. Dresden is letterlijk uit de as herrezen en Leipzig is een moderne metropool met genoeg pareltjes uit het verleden en in Erfurt lijkt het alsof de tijd heeft stilgestaan. Tijdens deze reis verblijft u in het 4-sterren hotel Meerane, perfect gelegen om alle hoogtepunten van Oost-Duitsland te bezoeken.

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach