Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

4 persoons appartement op de eerste verdieping in het centrum van Monschau

Monschau, Duitsland

 

4-persoons-appartement-op-de-eerste-verdieping-in-het-centrum-van-monschau4-persoons-appartement-op-de-eerste-verdieping-in-het-centrum-van-monschau4-persoons-appartement-op-de-eerste-verdieping-in-het-centrum-van-monschau4-persoons-appartement-op-de-eerste-verdieping-in-het-centrum-van-monschau4-persoons-appartement-op-de-eerste-verdieping-in-het-centrum-van-monschau
Favoriet 
     

    v.a. 492

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    4 persoons appartement op de eerste verdieping in het centrum van Monschau in Monschau

    Dit appartement is geschikt voor vier personen is en gelegen op de eerste verdieping van een historisch herenhuis. Binnen twee minuten vanaf het appartement staat u in het centrum van Monschau met verschillende winkels, cafe's en restaurants. Daarnaast ligt het appartementencomplex direcht aan de rivier Rur waar u kunt vertoeven op de ligweide. Op vijf kilometer ligt de grens met België en het natuurreservaat Hoge Venen tussen de Eifel en de Ardennen waar u prachtig kunt fietsen en wandelen.

    De woonkamer beschikt over een knusse zithoek met een televisie en een bedbank voor twee personen. De keuken is onder andere voorzien van een kookplaat, koelkast, magnetron, oven, waterkoker en een Senseo. Er zijn één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden. Er zit een douche, wastafel en toilet in de badkamer.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Tuin

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach