Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Leuke 6 persoons vakantiewoning met gratis internet

Monschau, Duitsland

 

leuke-6-persoons-vakantiewoning-met-gratis-internetleuke-6-persoons-vakantiewoning-met-gratis-internetleuke-6-persoons-vakantiewoning-met-gratis-internetleuke-6-persoons-vakantiewoning-met-gratis-internetleuke-6-persoons-vakantiewoning-met-gratis-internet
Favoriet 
     

    v.a. 510

    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Leuke 6 persoons vakantiewoning met gratis internet in Monschau

    In het grote natuurpark Ardennnen-Eifel, op een paar kilometer van de Duits-Belgische grens treft u dit mooie vakantiehuis aan. Prachtige omgeving om lekker te gaan hiken, fietsen, klimmen, wandelen, paardrijden, vissen of zwemmen . De woning ligt in het bos met uitzicht op een rivier. Het vakantiehuis is geschikt voor maximaal zes personen met drie slaapkamers. Tevens kunt u gebruik maken van gratis wifi.

    Deze vrijstaande accommodatie is toegankelijk via een eigen brug. De zes persoons accommodatie heeft op de benedenverdieping twee slaapkamers, waarvan één slaapkamer met twee éénpersoonsbedden en één slaapkamer met een stapelbed. Op de bovenverdieping bevindt zich een gezellige woonkamer met open keuken en houtkachel. Er is een derde slaapkamer aanwezig met twee eenpersoonsbedden. U dient zelf bedlinnen mee te brengen.De badkamer is voorzien van een douche en toilet.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Tuin

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach