Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Gezellig vrijstaand 4 persoons appartement in Winterberg.

Neuastenberg, Duitsland

 

gezellig-vrijstaand-4-persoons-appartement-in-winterberggezellig-vrijstaand-4-persoons-appartement-in-winterberggezellig-vrijstaand-4-persoons-appartement-in-winterberggezellig-vrijstaand-4-persoons-appartement-in-winterberggezellig-vrijstaand-4-persoons-appartement-in-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 265

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Gezellig vrijstaand 4 persoons appartement in Winterberg. in Neuastenberg

    Toe aan lekker weekend of weekje skiën, sleeën of wandelen in het mooie Winterberg? Dan is dit vier persoons appartement perfect voor u. Deze accommodatie is gelegen in de wijk Neuastenberg. In dit kleine plaatsje nabij Winterberg vind u onder andere een bakkerij en diverse restaurants om gezellig een hapje te eten. In Neuastenberg is een klein gezinsvriendelijk skigebied inclusief een natuurlijke rodelbaan. De rustige omgeving is heerlijk om van te genieten. Er is op uw vakantie genoeg te beleven: kom skiën, sleeën, wandelen of fietsen en geniet van deze heerlijke vakantie.

    Dit speels ingerichte appartement is gelegen op de tweede etage en bied ruimte voor vier personen. U bereikt de accommodatie via de trap aan de zijkant. In de mooie en lichte woonkamer staat een comfortabele (slaap)bank en een TV. Verder staat er een eettafel naast de zithoek. De keuken is voorzien van een combimagnetron, afwasmachine, Nespresso apparaat, koelkast met vriesvak, inductiekookplaat, waterkoker en broodrooster. De badkamer is voorzien van een inloop regendouche, toilet en wastafel. De slaapkamer met een tweepersoonsbed grenst aan de keuken. In deze slaapkamer is nog een extra TV aanwezig. Verder zijn er nachtkastjes, bedlampjes en een kledingkast aanwezig. De tweede slaapgelegenheid bevindt zich in de woonkamer, door middel van de slaapbank, die geschikt is voor twee kinderen. Er is een balkon aanwezig met gezellig zitje (tafel en twee stoelen) en hier kan u genieten van het prachtige uitzicht. Er is één huisdier toegestaan. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantiehuis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach