Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Prachtig gelegen 4 persoons appartement in Neuastenberg en nabij Skigebied

Neuastenberg, Duitsland

 

prachtig-gelegen-4-persoons-appartement-in-neuastenberg-en-nabij-skigebiedprachtig-gelegen-4-persoons-appartement-in-neuastenberg-en-nabij-skigebiedprachtig-gelegen-4-persoons-appartement-in-neuastenberg-en-nabij-skigebiedprachtig-gelegen-4-persoons-appartement-in-neuastenberg-en-nabij-skigebiedprachtig-gelegen-4-persoons-appartement-in-neuastenberg-en-nabij-skigebied
Favoriet 
     

    v.a. 319

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Prachtig gelegen 4 persoons appartement in Neuastenberg en nabij Skigebied in Neuastenberg

    Dit prachtige vier persoons appartement in Neuastenberg, bij Winterberg ligt in het zuidelijke Sauerland. Een korte vakantie of paar dagen er tussen uit? De bekoorlijke ligging in het middelgebergte met haar meren de Biggesee, Diemelsee, Möhnesee en de Hennesee, mooie dorpjes en stadjes, alsook het afwisselende landschap oefenen een grote aantrekkingskracht uit op vakantiegangers en rustzoekers. Winterberg is het bekende middelpunt van Sauerland met de hoogste bergen en vele vrijetijdsmogelijkheden. Wandel- en fietsroutes starten voor de deur. Skiën kan in Neuastenberg zelf in het skigebied Postwiese op drie minuten loopafstand, maar ook langlaufmogelijkheden zijn direct bij deze accommodatie te vinden. U geniet in het gemoedelijke en sfeervolle appartement van een aangenaam verblijf.

    Het appartement ligt op eerste etage en heeft een sfeervolle woonkamer met een gezellige zithoek en een comfortabel eetgedeelte. Het balkon heeft een mooi zicht op de mooie omgeving. De moderne keuken is compleet uitgerust en onder andere voorzien van een vierpits kookstel, combi-magnetron, oven, koelkast met vriesvakje, broodrooster, vaatwasser en een filterkoffieapparaat. De slaapkamer heeft een tweepersoonsbed en een stapelbed. De badkamer heeft een douche, wc, wasmachine, droger en een wastafel. Buiten beschikt u over een royaal balkon met tuinmeubilair. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij het vakantiehuis.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach