Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Fietscruise Rijn en Moezel, Koblenz - Koblenz

Rijn en Moezel, Duitsland

 

fietscruise-rijn-en-moezel-koblenz-koblenz
Favoriet 
     

    v.a. 1.423

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Fietscruise Rijn en Moezel, Koblenz - Koblenz in Rijn en Moezel

    Ontdek de gevarieerde natuur, dompel jezelf onder in de geschiedenis en ervaar twee van de beroemdste wijnbouwgebieden van Duitsland tijdens deze prachtige reis langs de prachtige rivieren Rijn en Moezel. Waar de Kelten zich vestigden en de Romeinen de wijnbouw introduceerden, verbinden de Rijn en Moezel en de uitstekende fietspaden langs hun oevers alle bezienswaardigheden op deze fietscruise. Het begin- en eindpunt is de door de Romeinen gestichte stad Koblenz, waar de Moezel bij het Deutsche Eck in de Rijn uitmondt. Vanwege de grote diversiteit en schoonheid van de Midden-Rijn staat het rivierdal tussen Koblenz en Bingen en Rüdesheim sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ongeveer 40 kastelen, paleizen en burchten torenen hoog boven beide oevers uit, pittoreske dorpjes en stadjes rijgen zich als parels aan een snoer langs de rivier, met daartussen met wijnranken begroeide hellingen. De Moezelvallei is vooral bekend om zijn wijngaarden. Een bijzonder

    Ontdek de gevarieerde natuur, dompel jezelf onder in de geschiedenis en ervaar twee van de beroemdste wijnbouwgebieden van Duitsland tijdens deze prachtige reis langs de prachtige rivieren Rijn en Moezel. Waar de Kelten zich vestigden en de Romeinen de wijnbouw introduceerden, verbinden de Rijn en Moezel en de uitstekende fietspaden langs hun oevers alle bezienswaardigheden op deze fietscruise. Het begin- en eindpunt is de door de Romeinen gestichte stad Koblenz, waar de Moezel bij het Deutsche Eck in de Rijn uitmondt. Vanwege de grote diversiteit en schoonheid van de Midden-Rijn staat het rivierdal tussen Koblenz en Bingen en Rüdesheim sinds 2002 op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Ongeveer 40 kastelen, paleizen en burchten torenen hoog boven beide oevers uit, pittoreske dorpjes en stadjes rijgen zich als parels aan een snoer langs de rivier, met daartussen met wijnranken begroeide hellingen. De Moezelvallei is vooral bekend om zijn wijngaarden. Een bijzonder schilderachtig deel van de Moezel is de lange Moezelbocht bij het schilderachtige Bremm tussen Cochem en Zell.


    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach