Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Resort Wilsumer Berge - Prachtige 6 persoons Lodge met sauna in Wilsum nabij de grens Duitsland-Nederland

Wilsum, Duitsland

 

prachtige-6-persoons-lodge-met-sauna-in-wilsum-nabij-de-grens-duitsland-nederlandprachtige-6-persoons-lodge-met-sauna-in-wilsum-nabij-de-grens-duitsland-nederlandprachtige-6-persoons-lodge-met-sauna-in-wilsum-nabij-de-grens-duitsland-nederlandprachtige-6-persoons-lodge-met-sauna-in-wilsum-nabij-de-grens-duitsland-nederlandprachtige-6-persoons-lodge-met-sauna-in-wilsum-nabij-de-grens-duitsland-nederland
Favoriet 
     

    v.a. 486

    • Beoordeeld met een 8
    • Max. 6 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Resort Wilsumer Berge - Prachtige 6 persoons Lodge met sauna in Wilsum nabij de grens Duitsland-Nederland in Wilsum

    Gegarandeerd genieten tijdens een verblijf in deze zespersoons Nature Lodge met een privé "barrel" sauna op Vakantiepark Wilsumer Berge. Dit prachtige park bevindt zich op nog geen 15 minuten afstand van de grens bij Coevorden en Hardenberg. Het park is gevestigd in Grafschaft Bentheim in de nabijheid van de plaatsen Ootmarsum, Tubbergen, Vasse, Hardenberg, Emmen, Nordhorn en Bad Bentheim. Het vakantiepark bevindt zich tussen de plaatsen Wilsum en Uelsen en beschikt over maar liefst 32 hectare grond met een geweldige natuur. Vanwege de prachtige, glooiende natuur is dit gebied met haar recreatiemogelijkheden een prima vakantiebestemming. In de bosrijke omgeving zijn veel wandel- en fietsmogelijkheden. Daarnaast zijn op Resort Wilsumer Berge vele voorzieningen aanwezig als een recreatieplas met zandstrand en uitdagende waterglijbanen en volop sportmogelijkeheden. Zijn uw koffers al gepakt?

    Deze prachtige Lodge heeft een moderne uitstraling. Op de deels overdekte, veranda kunt u heerlijk genieten van uw vakantie. De inrichting van de woonkamer is zeer sfeervol. De lichte ruimte is voorzien van een flatscreen TV. De ruime keuken is van alle gemakken voorzien met onder andere een Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker, combimagnetron, vier-pits kookstel, koelkast met vriesvak en een vaatwasser. Er zijn drie slaapkamers. Een ouderslaapkamer met een ruim tweepersoons bed en een LCD-televisie en twee slaapkamers met twee éénpersoonsbedden. Alle slaapkamers hebben meer dan voldoende kastruimte. Er zijn twee badkamers, één badkamer met een douche, wastafel en toilet en een badkamer met een douche en wastafel. Ook ook is er een separaat tweede toilet. Buiten een heerlijk ruime tuin met een privé elektrische "barrel"sauna. Er is plek voor één auto bij de woning.
    • Huisdieren toegestaan
    • Sauna
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Sauna,Tuin

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach