Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartement Erlebnisberg Kappe - Buchenweg 13-K | Winterberg

Winterberg, Duitsland

 

apartement-erlebnisberg-kappe-buchenweg-13-k-winterbergapartement-erlebnisberg-kappe-buchenweg-13-k-winterbergapartement-erlebnisberg-kappe-buchenweg-13-k-winterbergapartement-erlebnisberg-kappe-buchenweg-13-k-winterbergapartement-erlebnisberg-kappe-buchenweg-13-k-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 729

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartement Erlebnisberg Kappe - Buchenweg 13-K | Winterberg in Winterberg

    Een rustig toevluchtsoord op een centrale locatie, dit vakantieappartement is perfect voor een heerlijk uitje. Het maakt deel uit van een nieuwe ontwikkeling in een klein complex, biedt uitzicht op de Veltins Arena en ligt gunstig dicht bij de piste en de fietsenstalling. Bovendien is er een opslagruimte voor ski's en fietsen.

    Aantal personen: 4
    Aantal slaapkamers: 2
    Aantal badkamers: 1
    Grootte: 84m2

    De woonkamer, verwarmd door vloerverwarming, heeft een gezellige zithoek en een eethoek. Voor je vermaak is er een breedbeeld-tv en grote ramen bieden een schilderachtig uitzicht op de bobsleebaan en de stoeltjeslift. De goed ingerichte keuken biedt alle gemakken van thuis, waaronder een vriezer, vaatwasser, magnetron, koffiepadapparaat en waterkoker, zodat je alles hebt wat je nodig hebt om maaltijden te bereiden.

    De grote slaapkamer is ingericht met een ruim, luxe boxspringbed, dat een rustgevende nachtrust biedt. De tweede slaapkamer heeft ook een comfortabel boxspringbed, waardoor het perfect is voor extra gasten of familieleden. Er is een kinderbedje beschikbaar voor gezinnen met jonge kinderen.

    De moderne badkamer heeft een douche en toilet, ontworpen met eigentijdse armaturen voor jouw comfort. Het terras is een uitnodigende ruimte waar je van de zomerzon kunt genieten, al fresco kunt dineren of gewoon kunt ontspannen en de serene omgeving in je op kunt nemen. Met doordachte voorzieningen en een prachtig uitzicht biedt dit appartement een perfect toevluchtsoord.


    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach