Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Fichtenweg 31-S | Winterberg

Winterberg, Duitsland

 

apartment-fichtenweg-31-s-winterbergapartment-fichtenweg-31-s-winterbergapartment-fichtenweg-31-s-winterbergapartment-fichtenweg-31-s-winterbergapartment-fichtenweg-31-s-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 782

    • Max. 4 personen
    • 2 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment - Fichtenweg 31-S | Winterberg in Winterberg

    Het onlangs gerenoveerde huis ligt in een rustige zijstraat bijna direct aan de skipistes, wandelpaden, het fietspark en nog veel meer. Het huis heeft een skiruimte inclusief een droogunit voor skischoenen. Een fietsenstalling is nog in de maak. Op loopafstand van het stadscentrum en op korte afstand van de fietsenstalling, de skicarrousel en de bobsleebaan.

    Accommodatie
    Ons mooie, nieuwe, lichte appartement biedt de perfecte omgeving voor een welverdiende vakantie. De comfortabel ingerichte woonkamer komt uit op een balkon op het zuiden met tuinmeubilair, ideaal om te ontspannen. Een flatscreen tv is beschikbaar in de woonkamer en slaapkamer voor entertainment.

    De hoogwaardige keuken is volledig uitgerust met alles wat je nodig hebt om heerlijke maaltijden te bereiden, en de "Emma" vaatwasser zorgt voor de schoonmaak terwijl je geniet van tijd met familie of vrienden. De eerste slaapkamer heeft een groot tweepersoonsbed en een tweede flatscreentelevisie, terwijl de tweede slaapkamer een ruim stapelbed heeft.

    De badkamer is elegant ontworpen met een douche, toilet en wastafel. Je auto kun je gemakkelijk parkeren op de parkeerplaats op het terrein. Bovendien ontvang je bij aankomst een Sauerland Card, waarmee je gratis met trein en bus kunt reizen.

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach