Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Apartment - Hackeschladenweg 15 | Winterberg 'Auszeit Winterberg'

Winterberg, Duitsland

 

apartment-hackeschladenweg-15-winterberg-auszeit-winterbergapartment-hackeschladenweg-15-winterberg-auszeit-winterbergapartment-hackeschladenweg-15-winterberg-auszeit-winterbergapartment-hackeschladenweg-15-winterberg-auszeit-winterbergapartment-hackeschladenweg-15-winterberg-auszeit-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 432

    • Max. 4 personen
    • 1 slaapkamer(s)

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Apartment - Hackeschladenweg 15 | Winterberg 'Auszeit Winterberg' in Winterberg

    Wordt wakker in dit fijne lichte appartement met een Scandinavisch tintje. Wanneer je het balkon op stapt word je begroet door een adembenemend uitzicht op uitgestrekte groene bomen en bossen. Klinkt als In Winterberg, Duitsland, wacht dit droomappartement op je. Het appartement is ook nog eens perfect gelegen. Dicht bij het centrum, maar toch in een oase van rust. Het is de ideale plek voor gezinnen; kindvriendelijk met een speeltuin binnen handbereik en een uitzicht op de tuin die je uitnodigt om te ontspannen terwijl de kinderen spelen. Of je nu komt voor de rust, de natuur, of het avontuur in de omgeving, dit appartement in Winterberg biedt het allemaal. Het is de perfecte plek om te ontsnappen aan de dagelijkse sleur en te genieten van wat echt belangrijk is: tijd met elkaar. Laat dit appartement het startpunt zijn van jouw volgende onvergetelijke avontuur in Winterberg.

    Max. aantal personen: 4
    Aantal huisdieren: 0
    Aantal slaapkamers: 1
    Aantal badkamers: 1
    Oppervlakte: 50 m2

    Dit appartement op de eerste verdieping, bereikbaar via een trap, is ideaal voor actieve vakantiegangers en rustzoekers. De warme, open leefruimte is voorzien van een comfortabele hoekbank en een gezellige eethoek voor een stijlvolle houten lamellenwand. De keuken heeft een kookplaat, magnetron, oven, vaatwasser, koelkast met vriesvak, broodrooster, Senseo en waterkoker.

    In de woonruimte staat een tweepersoonsbed voor extra comfort en er is een aparte slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, een kast en een tv. Het balkon, met een tafel en vier stoelen, biedt een prachtig uitzicht op de tuin, perfect om buiten te eten.

    De kelder biedt opslag- en oplaadruimte voor fietsen, en ski- of snowboarduitrusting tijdens het skiseizoen. Er is een kinderstoel beschikbaar, waardoor het appartement gezinsvriendelijk is. Er is privéparkeergelegenheid en extra gratis parkeergelegenheid op straat.

    Dit appartement in Winterberg biedt alles wat nodig is voor een onvergetelijke vakantie, of je nu op zoek bent naar rust, natuur of tal van activiteiten.





    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach