Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Comfortabel 4 persoons vakantieappartement in Winterberg

Winterberg, Duitsland

 

comfortabel-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergcomfortabel-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergcomfortabel-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergcomfortabel-4-persoons-vakantieappartement-in-winterbergcomfortabel-4-persoons-vakantieappartement-in-winterberg
Favoriet 
     

    v.a. 388

    • Max. 4 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Comfortabel 4 persoons vakantieappartement in Winterberg in Winterberg

    Dit comfortabel vierpersoons vakantieappartement op de eerste verdieping, met een mooi balkon, ligt op een kilometer afstand van de berg Cap met de bobsleebaan, fietspark, de zomer rodelbanen en het klimbos. Het centrum van Winterberg met talrijke winkels, boetieks en restaurants, ligt ook op 200 meter van het appartement. Deskiliften en de Skiliftkarrussell liggen op ongeveer 800 meter van het appartement.Dit superleuke appartement is een prima uitvalsbasis om in de zomer maar ook in de winter Sauerland te ontdekken, of om een heerlijk weekendje of weekje te skiën.

    Een mooi, modern vier persoons appartement met grote woonkamer met TV. Via de tuindeurr stapt u zo het balkon op. De grote en moderne keuken is volledig uitgerust met onder andere een combimagnetron, vaatwasser, vierpits kookstel, koelkast, en een koffieapparaat. Grenzend aan de keuken is er een aparte eetkamer. Er zijn twee slaapkamers, waarvan een met een tweepersoonsbed en de andere met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast zijn er twee kinderbedjes beschikbaar én een kinderstoel. De badkamer heeft een ligbad, douche, toilet, wastafel, wasmachine en een droger. Er is parkeergelegenheid voor één auto achter het complex.
    • Huisdieren toegestaan
    • Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Parkeergelegenheid

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach