Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Een ruim 14-persoons groepsappartement met tuin in Neuastenberg, Sauerland.

Winterberg, Duitsland

 

een-ruim-14-persoons-groepsappartement-met-tuin-in-neuastenberg-sauerlandeen-ruim-14-persoons-groepsappartement-met-tuin-in-neuastenberg-sauerlandeen-ruim-14-persoons-groepsappartement-met-tuin-in-neuastenberg-sauerlandeen-ruim-14-persoons-groepsappartement-met-tuin-in-neuastenberg-sauerlandeen-ruim-14-persoons-groepsappartement-met-tuin-in-neuastenberg-sauerland
Favoriet 
     

    v.a. 800

    • Max. 12 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Een ruim 14-persoons groepsappartement met tuin in Neuastenberg, Sauerland. in Winterberg

    Ontdek dit unieke groepsappartement in Neuastenberg, Winterberg, Sauerland. Geschikt voor een gezelschap van maximaal 12 volwassenen en 2 kinderen, biedt dit vakantiehuis de ideale uitvalsbasis voor een onvergetelijke vakantie. De groepsaccommodatie is rustig gelegen aan het einde van het dorp en het skigebied Postwiese ligt op maar liefst 200 meter afstand. De omgeving is adembenemend, met de prachtige natuur van Sauerland binnen handbereik. Verken de nabijgelegen skipistes, wandelroutes en het Bikepark. Op korte afstand vind je Winterberg, een bruisende stad vol winkels, restaurants en vermaak. Binnen een straal van 60 kilometer liggen historische steden zoals Marburg en het schilderachtige Korbach. Bezoek ook het betoverende Edersee-meer en Nationaal Park Kellerwald-Edersee voor onvergetelijke ervaringen.

    Het groepsappartement bestaat uit drie losse appartementen die met elkaar zijn verbonden door deuren. Elk appartement beschikt over een eigen woonkamer en keuken. Het grootste van de drie appartementen herbergt een ruime keuken en een uitgestrekte woonkamer, ideaal voor gezamenlijke activiteiten. De grote keuken is volledig uitgerust met een oven, magnetron, koelkast met vriesvakje en vaatwasser. Er is een wasmachine, droger en stofzuiger beschikbaar. Er zijn in totaal vier slaapkamers en vier badkamers in het groepsappartement. Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers: twee met een tweepersoonsbedden en één met een stapelbed. Daarnaast is er in de woonkamer een slaapbank voor twee personen. Op de eerste verdieping is er een slaapkamer met een tweepersoonsbed en een slaapbank in de woonkamer, geschikt voor twee kinderen. De vier badkamers zijn elk voorzien van een douche, wastafel en toilet. Een van de badkamers is en-suite met de slaapkamer op de eerste verdieping met het tweepersoonsbed. Buiten is er een tuin waar gasten kunnen ontspannen en genieten van de buitenlucht. Tuinmeubilair is aanwezig voor maaltijden en ontspanning in de open lucht.
    • Huisdieren toegestaan
    • Tv,Magnetron,Koelkast,Vaatwasser,Ligbad,Tuin

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach