Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

UplandParcs Residence Astenberg

Winterberg, Duitsland

 

uplandparcs-residence-astenberg
Favoriet 
     

    v.a. 285

    • Beoordeeld met een 8.4

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    UplandParcs Residence Astenberg in Winterberg

    Vakantiepark UplandParcs Residence Astenberg ligt in het rustige dorpje Neuastenberg, op zo’n 6 kilometer van de stad Winterberg. Hier in het Duitse Sauerland is het goed vertoeven voor iedereen die gek is op activiteiten als wandelen, klimmen, fietsen en mountainbiken. Maar ook voor stille genieters die het liefste de hele dag wegdromen onder het genot van prachtige vergezichten. Bij Residence Astenberg kan dit namelijk al vanaf uw eigen balkon of terras! Voor de actievelingen onder u biedt het gebied genoeg mogelijkheden tot lange trektochten door de indrukwekkende, glooiende natuur.

    Top vakantiehuizen in Duitsland

    16 pers.
    Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

    Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

    Schutzbach

    4 pers.
    Comfort vakantiehuis 4p

    Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

    Oberhambach

    4 pers.
    Appartement

    Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

    Oberhambach