Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Landgasthof Ochsen

Zell am Harmersbach, Duitsland

 

landgasthof-ochsen
Favoriet 
 

v.a. 192

  • 3 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Landgasthof Ochsen in Zell am Harmersbach

**Geen officiële sterrenclassificatie, maar onze beoordeling 3 sterren** Proef de traditionele sfeer van het Zwarte Woud met een verblijf in Landgasthof Ochsen in Zell am Harmersbach. Begin de dag in een aangename sfeer. Of het nu zoet of hartig is, het uitgebreide ontbijtbuffet biedt voor elke smaak iets goeds. De accommodatie beschikt over een receptie en een bowlingbaan. In het restaurant kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. Na een veelbewogen vakantiedag kun je de dag gezellig afsluiten in de hotelbar, op het balkon of op het nieuw ontworpen tuinterras.

**Geen officiële sterrenclassificatie, maar onze beoordeling 3 sterren**
Proef de traditionele sfeer van het Zwarte Woud met een verblijf in Landgasthof Ochsen in Zell am Harmersbach. Begin de dag in een aangename sfeer. Of het nu zoet of hartig is, het uitgebreide ontbijtbuffet biedt voor elke smaak iets goeds. De accommodatie beschikt over een receptie en een bowlingbaan. In het restaurant kunnen gasten genieten van culinaire hoogstandjes. Na een veelbewogen vakantiedag kun je de dag gezellig afsluiten in de hotelbar, op het balkon of op het nieuw ontworpen tuinterras.

Breng je vakantie door in Zell am Harmersbach. Het Landgasthof Ochsen ligt in het stadsdeel Unterharmersbach, ongeveer 1,5 km van het stadscentrum. De accommodatie is mooi gelegen tussen de weelderige boomgaarden, omgeven door stille bossen en een fris beekje. De vele bospaden nodigen uit tot het maken van wandel- en fietstochten. Ze leiden vaak naar rustieke eettentjes waar de traditie van het Zwarte Woud behouden wordt. De omliggende bergen zijn bebost en bereiken een hoogte van 1000 meter. Het hoogste punt in de vallei is de Brandenkopf. Een opvallend uitkijkpunt van waaruit je, bij goed zicht, helemaal tot in de uitlopers van de Alpen kunt kijken.

Nabijgelegen bezienswaardigheden:
- Offenburg bereik je in 20 km.
- Straatsburg ligt op ca. 35 km verderop.
- De afstand tot de Triberger watervallen bedraagt ongeveer 40 km.
- Europapark ligt op ca. 45 km van de accommodatie

Je verblijft in Landgasthof Ochsen op basis van halfpension verzorging met:
- Uitgebreid ontbijtbuffet
- 3-gangenmenu

Overig:
- Huisdieren zijn niet toegestaan

De kamers zijn van alle gemakken voorzien en bieden voldoende ruimte voor ontspanning. 

 Elke kamer beschikt over: 

- Badkamer met douche en toilet

- TV, telefoon

- Minibar, kluisje

- Sommige kamers beschikken ook over een balkon

- Extra kinderbed op aanvraag


Top vakantiehuizen in Duitsland

4 pers.
Comfort vakantiehuis 4p

Volledig gerestylde 4-persoons bungalow comfort met 2 slaapkamers.Deze volledig ingerichte bungalow is geschikt voor maximaal 4 personen. De bungalow beschikt over een woonkamer met open keuken. De woonkamer is voorzien van apparatuur zoals een flat ..

Oberhambach

16 pers.
Huize Schutzbach Westerwald I vakantievilla voor groepen

Luxe en groot vakantiehuis in Duitsland met wellness, bar en bioscoop. Geniet van de natuur op slechts 2 uur rijden van Nederland.Luxe vakantiehuis voor groepen om te wandelen, fietsen en ontspannenIn de overweldigende groene natuur van het ligt dez..

Schutzbach

4 pers.
Appartement

Appartement voor maximaal 4 personenDeze 2-, 3- of 4-persoons appartementen zijn voorzien van een woonkamer met kitchenette. De kitchenette beschikt over een 2-pits fornuis, koelkast, magnetron, waterkoker en een koffiezetapparaat. Er is 1 slaapkamer..

Oberhambach