Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Titanic Resort en Aquapark

Hurghada, Egypte

 

titanic-resort-en-aquaparktitanic-resort-en-aquaparktitanic-resort-en-aquaparktitanic-resort-en-aquaparktitanic-resort-en-aquapark
Favoriet 
 

v.a. 503

  • Beoordeeld met een 8
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Titanic Resort en Aquapark in Hurghada

Kom met de hele familie de meest vermakelijke dagen doormaken in het 4-sterrenhotel van Titanic Resort en Aquapark. Hier in Hurghada ligt een waanzinnig aquapark met wel 12 zwembaden en 34 glijbanen op je te wachten. Vervelen is geen enkele optie! Naast de vermakelijke tijd die je doormaakt in het aquapark; voel je je ook zeker thuis in de sfeervolle ambiance die heerst in het hotel. Ga voor een drankje naar een van de bars of haal wat lekkers tussendoor bij het snackrestaurant. In de verschillende restaurants is waar je jouw avonden afsluit. Ga jij vanavond voor Internationaal of toch grillspecialiteiten? Hier is aan alles gedacht voor een uitzinnige tijd met je geliefde familie. Wanneer kom jij met het hele gezin naar Titanic Resort en Aquapark? Reserveer snel jouw zonvakantie naar Hurghada!
  • 12 zwembaden Kinderbad Zandstrand Zwembadbar Wellness Sauna Animatieprogramma Kidsclub Fitnessruimte Massage
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 16-01-2025 503,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Egypte

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilometer * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Par..

Hurghada-Stad

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte