Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Jaz Dar El Madina

Marsa Alam, Egypte

 

jaz-dar-el-madinajaz-dar-el-madinajaz-dar-el-madinajaz-dar-el-madinajaz-dar-el-madina
Favoriet 
 

v.a. 615

  • Beoordeeld met een 9.4
  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Jaz Dar El Madina in Marsa Alam

Jij en je partner willen voornamelijk tot rust komen deze vakantie, terwijl de kinderen vooral lol willen maken. En vooruit, een vleugje fun kun jij zelf ook wel gebruiken. Een perfecte combinatie hiervan vind je bij Jaz Dar El Madina! Dit 4-sterrenhotel in Madinat Coraya, vlak bij Marsa Alam, voelt als een knus dorpje. Dankzij de slechts 140 kamers en appartementen is het nooit te druk, maar er valt wél een hoop te beleven. Gisteren beleefden jullie een dagje waterpret bij Aqua Coraya en vandaag staat er een dagje strand op de planning. Het koraalrif is hier waanzinnig mooi, dus neem je duikbril mee!
  • Zwembad Kinderbad Zwembadbar Wellness Sauna Animatie Fitness Massage Snackbar Duiken
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 05-12-2024 615,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Egypte

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilometer * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Par..

Hurghada-Stad

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte