Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

SUNRISE Anjum Resort - Grand Select

Marsa Alam, Egypte

 

sunrise-anjum-resort-grand-select
Favoriet 
 

v.a. 790

  • Beoordeeld met een 10
  • 5 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

SUNRISE Anjum Resort - Grand Select in Marsa Alam

SUNRISE Anjum Resort - Grand Select, gelegen in het betoverende Egypte, omarmt de pracht van de Rode Zee-kustlijn met zijn luxueuze en verfijnde ambiance. Dit gloednieuwe resort belichaamt een tijdloze elegantie gecombineerd met moderne flair, waardoor het de ultieme bestemming is voor een weelderige vakantie-ervaring. Met een adembenemend uitzicht op de azuurblauwe wateren van de Rode Zee en de uitgestrekte kustlijn, biedt het resort een ongeëvenaarde oase van rust en sereniteit. Gasten worden verwelkomd in een wereld van weelderige tuinen, weidse zandstranden en weelderige zwembaden, waar ze kunnen ontspannen en genieten van de zonovergoten dagen in stijl. De accommodaties in SUNRISE Anjum Resort - Grand Select zijn ontworpen met aandacht voor detail en comfort, variërend van elegante kamers tot ruime suites, allemaal voorzien van moderne voorzieningen en stijlvolle inrichting. Of u nu kiest voor een kamer met uitzicht op zee of een privévilla met een eigen zwembad, elke ruimte straalt luxe en comfort uit. Gasten kunnen zich verheugen op een scala aan gastronomische ervaringen in de restaurants en bars van het resort, waar de culinaire hoogstandjes van wereldklasse worden geserveerd, variërend van lokale lekkernijen tot internationale gerechten, bereid door getalenteerde chef-koks. Voor degenen die op zoek zijn naar ontspanning en verjonging, biedt SUNRISE Anjum Resort - Grand Select een uitgebreid scala aan wellnessfaciliteiten, waaronder een luxe spa, fitnesscentrum en diverse behandelingen om lichaam en geest te verjongen. Met een overvloed aan activiteiten, waaronder watersporten, excursies naar nabijgelegen bezienswaardigheden en entertainment voor alle leeftijden, belooft SUNRISE Anjum Resort - Grand Select een onvergetelijke ervaring te bieden voor gasten van alle achtergronden en interesses, te midden van de schitterende natuurlijke pracht van Egypte's kustlijn.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 25-01-2025 voor een 8-daagse vakantie 790,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Egypte

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilometer * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Par..

Hurghada-Stad

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte