Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Hotel Marina Logde at Port Ghalib

Port Ghalib, Egypte

 

hotel-marina-logde-at-port-ghalibhotel-marina-logde-at-port-ghalibhotel-marina-logde-at-port-ghalibhotel-marina-logde-at-port-ghalibhotel-marina-logde-at-port-ghalib
Favoriet 
 

v.a. 504

  • 4 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Hotel Marina Logde at Port Ghalib in Port Ghalib

Bij Hotel Marina Lodge at Port Ghalib stap je binnen in een authentieke Egyptische sfeer. Het strand ligt op 200 meter afstand waardoor verkoeling niet ver weg is. Ook bij het hotel zijn genoeg activiteiten en waterpret te beleven. Hier vind je mogelijkheden voor zowel jong als oud!

De kamers zijn warm en authentiek ingericht, voorzien van alles wat je nodig hebt voor een complete vakantie. Relaxen kan hier bij een van de zwembaden. Opzoek naar ultieme rust? Breng dan een bezoekje aan de spa. De kids hoeven zich hier niet te vervelen. Er is een aquapark en kids club waar zij zich kunnen uitleven. Plof aan het eind van de dag neer op het dakterras en kijk uit over de haven terwijl de lucht kleurt van de ondergaande zon.


Top vakantiehuizen in Egypte

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilometer * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Par..

Hurghada-Stad

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte