Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Pyramisa Beach Sahl Hasheesh

Sahl Hasheesh, Egypte

 

pyramisa-beach-sahl-hasheeshpyramisa-beach-sahl-hasheeshpyramisa-beach-sahl-hasheeshpyramisa-beach-sahl-hasheeshpyramisa-beach-sahl-hasheesh
Favoriet 
 

v.a. 510

  • Beoordeeld met een 7.3
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Pyramisa Beach Sahl Hasheesh in Sahl Hasheesh

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 243 reizigers beoordelen Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh gemiddeld met een 7. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Egypte? Boek jouw vakantie naar Hotel Pyramisa Beach Resort Sahl Hasheesh vandaag nog!
  • Zwembaden Kinderzwembad Zandstrand Zwembadbar Wellness Sauna Animatie Waterglijbanen Fitnessruimte Massage
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 23-01-2025 510,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Egypte

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilometer * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Par..

Hurghada-Stad

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte