Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

SENTIDO Reef Oasis Resort

Sharm-el-Sheikh, Egypte

 

sentido-reef-oasis-resortsentido-reef-oasis-resortsentido-reef-oasis-resortsentido-reef-oasis-resortsentido-reef-oasis-resort
Favoriet 
 

v.a. 791

  • Beoordeeld met een 9
  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

SENTIDO Reef Oasis Resort in Sharm El Sheikh

Verblijven in een aangename accommodatie in Sharm El Sheikh? Hotel SENTIDO Reef Oasis Resort is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 423 reizigers beoordelen Hotel SENTIDO Reef Oasis Resort gemiddeld met een 9. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOSTROPHE]s en beoordelingen van Hotel SENTIDO Reef Oasis Resort, voor meer informatie! Ben jij toe aan een heerlijke vakantie in Egypte? Boek jouw vakantie naar Hotel SENTIDO Reef Oasis Resort vandaag nog!
  • Wellness Sauna Fitness Massage Aquapark Whirlpool Restaurants Volley Minibar Cafés
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 22-01-2025 791,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Egypte

Jasmine Palace Resort & Spa

Winter Wanneer je tussen 01-11-2024 en 30-04-2025 in deze accommodatie verblijft, is onderstaande informatie van toepassing. * Ligging * Winkelcentrum Senzo Mall op circa 2 kilometer * Aan het privéstrand * Zandstrand * Ligbedden met matrasjes * Par..

Hurghada-Stad

Baron Palace

Verblijven in een aangename accommodatie in Sahl Hasheesh? Hotel Baron Palace is een luxe 5-sterren hotel, perfect voor een fijne vakantie. Ruim 382 reizigers beoordelen Hotel Baron Palace gemiddeld met een 10. Meer weten? Bekijk dan nu de foto[APOST..

Sahl Hasheesh

Serenity Alma Heights

..

Makadi Bay

Bingo Egypte 4*

De Bingo formule: Dit is dé manier om voordelig op vakantie te gaan. Waarom? Hotels willen vaak geen spectaculaire prijsverlagingen doorvoeren met naamsvermelding. Zij willen niet de indruk wekken dat de kwaliteit en service van het hotel als gevolg..

Bingoreizen Egypte