Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Bergheim S 2/3p Des Rois

Bergheim, Frankrijk

 

bergheim-s-2-3p-des-roisbergheim-s-2-3p-des-roisbergheim-s-2-3p-des-roisbergheim-s-2-3p-des-roisbergheim-s-2-3p-des-rois
Favoriet 
     

    v.a. 377

    • Max. 3 personen

    Bekijk vrije data

    Vakantiehuis delen

    Bergheim S 2/3p Des Rois in Bergheim

    Dit vakantiepark ligt op 250 meter van het historische centrum van Bergheim en op 2 km van de stad Ribeauvillé in de Elzas. De stad Bergheim heeft prachtige wijnbouwbedrijven en vanaf de stadsmuren heeft u een indrukwekkend uitzicht over de wijngaarden tot het kasteel van Haut-Koenigsbourg. Met een heksmuseum, het historische stadhuis en de basiliek kun je veel zien in de directe omgeving van het vakantiepark. Het vakantiepark bestaat uit een L-vormig gebouw met twee verdiepingen, waarbij elk appartement een terras of een balkon heeft. U vindt er ook een receptie, een klein verwarmd binnenzwembad, een fitnessruimte, een sauna (tegen betaling), een wasserette en een parkeerplaats. Het linnenpakket is bij de prijs inbegrepen en tegen een vergoeding kunt u een huur-tv, een handdoekenpakket, ontbijtservice, eindschoonmaak en een baby set boeken.




    Het studio appartement is voor maximaal drie volwassenen en beslaat een oppervlakte van 26 m2. U vindt er een woonkamer, een keukenhoek, een badkamer en een toilet. De woonkamer is voorzien van een eethoek en een twee persoons slaapbank. De keukenhoek is voorzien van keramische kookplaat, een ijskast, een magnetron en een vaatwasser. De badkamer is met douche. Het lakenpakket is bij de prijs inbegrepen en tegen betaling kunt u reserveren voor een huur TV, een handdoekenpakket, ontbijtservice, de eindschoonmaak en een babykit. Huisdieren worden, mits gereserveerd, in bezit van vaccinatiebewijs, aangelijnd en tegen betaling toegestaan.
    Houd er rekening mee dat de inrichting van de accommodatie kan afwijken van de foto's.

    Studio 2/3 personen (ongeveer 26 m²)
    Woonkamer met uitschuifbaar bankje 2 personen (2 enkele bedden) + 1 BZ1 persoon
    Uitgeruste kitchenette (keramische kookplaat, koelkast, magnetron, vaatwasser)
    Badkamer (bad) met toilet
    • Gelegen op vakantiepark

    Top vakantiehuizen in Frankrijk

    4 pers.
    Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

    Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

    Saint Just-Luzac

    4 pers.
    Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

    Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

    Saint Just-Luzac

    6 pers.
    Appartement Club MMV Le Coeur des Loges Confort - 4-6 personen

    Vanuit Résidence Le Coeur des Loges in Les Menuires stap je 's morgens meteen op de ski's! Deze nieuwgebouwde résidence (2016) bevindt zich namelijk direct aan de blauwe piste. Via deze piste kun je naar de stoeltjesliften Tortellet of Le Bettex sk..

    Les Menuires

    5 pers.
    Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

    De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

    Privas