Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Alpen Lodge

La Rosière, Frankrijk

 

alpen-lodgealpen-lodgealpen-lodgealpen-lodgealpen-lodge
Favoriet 
 

v.a. 944

  • 5 sterren

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Alpen Lodge in La Rosière

8-daagse Autovakantie naar Espace San Bernardo bij Alpen Lodge

Het stijlvolle en klassieke Alpen Lodge vind je in het Franse La Rosière, vlak bij de grens met Italië. In de ruime appartementen kun je terecht met een groep of familie. Na een dag op de piste kom je helemaal tot rust in de 1000 m2- wellness en plons het verwarmde zwembad in terwijl de kleinsten lachen en gieren in de voor hen gemaakte speelruimte. Onze tip: neem de skilift voor het ultieme zicht op de Mont Blanc. Cultuurliefhebbers ontdekken een van de vele kleine dorpjes in de buurt. Aan het eind van de dag kom je terug bij Alpen Lodge en kook je een lekkere maaltijd in je eigen, uitgebreide keuken. Liever een dag niet koken? Je wordt warm ontvangen in het huiseigen La Brenva restaurant. Om de dag af te sluiten, een lekker drankje in de bar. Kortom: hier vier je wintersport vakantie met alles wat je hart begeert binnen handbereik.
  • Zwembad
  • Zwembad
  • Bar
  • Huisdieren toegestaan,

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

6 pers.
Domaine du Logis | Villatent Nomad | 6 pers.

Een prachtige 5-sterrencamping in Bretagne op het landgoed van een 15e-eeuws kasteel.VILLATENTEN OP DOMAINE DU LOGISnOp Domaine du Logis staan vier  tenten (VT 1 t/m VT 4) en tien  (VT 5 t/m VT 14) tenten. De tenten staan op mooie, ruime plekken ..

La Chapelle-aux-Filtzméen

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz