Vakantiehuizen zoeken

Favoriete vakantiehuizen

U heeft nog geen favoriete vakantiehuizen.

Le Chat Noir

Parijs, Frankrijk

 

le-chat-noir
Favoriet 
 

v.a. 580

  • Beoordeeld met een 7.7
  • 4 sterren
  • Max. 2 personen

Bekijk vrije data

Vakantiehuis delen

Le Chat Noir in Parijs

Dit hotel bevindt zich aan de voet van La Butte Montmartre, op een paar meter afstand van het beroemde Moulin Rouge theater en het heeft een ideale ligging om een van de meest levendige wijken van Parijs te beleven. De luchthaven Charles de Gaulle ligt op ongeveer 15 km afstand, terwijl de luchthaven Orly zich op 25 km van het hotel bevindt. Het stadshotel is in 2008 geheel gerenoveerd en ingericht met lichte kleuren, een smaakvolle inrichting en moderne voorzieningen. De 39 kamers combineren stijl en onopvallendheid met flair en een onberispelijk design. De kamers op de 6e en 7e verdieping zijn zeer populair vanwege het panoramazicht over de daken van Parijs en de Eiffeltoren. Het is een perfecte plek voor een kort oponthoud in Parijs. Het hotel is voorzien van airconditioning en biedt zijn gasten een 24 uur per dag geopende receptie met check-outservice, een hotelkluis en een lift. De gasten hebben verder de beschikking over een televisielounge, een ontvangsthal en internettoegang. Verder kunt u tegen betaling gebruik maken van de wasservice. De slaapkamers zijn stijlvol en harmonieus ingericht en stralen rust en elegantie uit (met een knipoog naar de schaduwspelen uit de roemrijke tijden van Le Chat Noir). De gebogen vormen, de zachte kussens en het gedimde licht zorgt ervoor dat de gasten in deze ruimte hun tijd zeer comfortabel zullen doorbrengen, als in een dagdroom. De kamers hebben een balkon of een terras en zijn voorzien van individueel regelbare airconditioning en verwarming, een flatscreentelevisie met satelliet-/kabelontvangst, een stereo-installatie en dvd-speler, gratis draadloze internettoegang, een telefoon, een kluisje, een minibar, dubbele beglazing, een eigen badkamer (bad of douche), een haardroger en een strijkijzer met strijkplank.
Beschikbaarheid Prijs
Aankomst op 02-01-2025 voor een 8-daagse vakantie 580,- Boek

Bekijk alle vrije data

Top vakantiehuizen in Frankrijk

4 pers.
Domaine les Marées - 1. le Puits aux Souhaits I kleinschalig

Kindvriendelijk parkje met luxe vakantiewoningen vlakbij het strand. Met zon, zee en water wordt het een topvakantie in Frankrijk.Kleinschalig, luxe en uniekDomaine les Marées is een heerlijke thuishaven voor een rustige vakantie met gezin, vrienden..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Domaine les Marées - 8 Le Nid des Cigognes I kindvriendelijk

Een klein paradijs in Zuidwest-Frankrijk voor een gezinsvakantie: een luxe vakantievilla, strand, zwembad, oesters en Fort Boyard. Relaxen maar...Vakantievilla's met zwembad en strandZeer comfortabele vakantievilla's, een prachtig zwembad met zandstr..

Saint Just-Luzac

4 pers.
Appartement Atria-Crozats - 2-4 personen

Résidence Atria-Crozats is gelegen in de wijk Les Crozats, in het autovrije dorp Avoriaz. De résidence bestaat uit 199 appartementen, verdeeld over drie gebouwen. De appartementen hebben een ideale ligging direct aan de piste. Via de piste bereik j..

Avoriaz

5 pers.
Les Jardins de Privas | Villatent Wood | 5 pers.

De gezelligste familiecamping om de hele Ardèche te ontdekken.VILLATENT OP DE ARDÈCHE CAMPINGnTijdens je vakantie geniet je in een  die geschikt is voor maximaal vijf personen. De tenten staan wat hoger en zijn bereikbaar via een brede trap. Er s..

Privas